Tekirdağ'da en büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz!

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, önceki gün Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Oda Başkanı Yaşar Kuş, UKOME'de

GÜNDEM 28.01.2015 17:26:00 0
Tekirdağ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge’nin odayı ziyareti sırasında, şoför esnafının sorunlarını anlattı. Kuş, “Tekirdağ’da en büyük sıkıntıyı Çerkezköy ve Çorlu’daki şoför esnafı çekiyor.”dedi.

AK PARTİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, ilçe yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Rüveyde Akbay ve Kadın Kolları yönetimi ile birlikte önceki Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. AK Parti Heyeti’ni Oda Başkanı Yaşar Kuş ve Oda Yönetimi kapıda karşıladı. Oda Başkanı Yaşar Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge’ye çiçek vererek, karşıladı.

DOSTLARIMIZI BİR YERLERE GÖRMEK BİZLERİ ONURLANDIRIYOR

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş yaptığı konuşmada, “Bu gün bizlerin ziyaretine gelen bu güzel insanlara teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin dostlarısınız. Böyle dostları güzel insanlarımızı bir yerlerde görmek bizleri onure ediyor. Bizlerde sizlere gönlünüzden geçen görevleri bundan sonrada Allah nasip etsin diyoruz.”diye konuştu.

ŞOFÖR ESNAFI OLARAK BİZLER ÇOK SIKINTILIYIZ

Şoför esnafının sorunlarını dile getiren Kuş şöyle devam etti: “Şoför esnafı olarak bizler çok sıkıntılıyız.30 Mart’tan sonra Büyükşehir olmamızla birlikte özellikle servisçilerimiz çok zor durumda kaldılar. Şubat ayı içerisinde Marmara Bölgesi’nden yaklaşık 30 oda başkanımızın katılımıyla Çorlu’da bir toplantı yaparak sıkıntılarımızı masaya yatıracağız. Bu toplantıda şoför esnafımızın ne tür sıkıntısı var ise tek tek masaya yatırılacak.”

BİZİM ESNAFIMIZ BÜYÜKŞEHİR OLMAZDAN ÖNCE TANIMIYORDU

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş,Tekirdağ’ın Büyükşehir olmazdan önce bölgedeki şoför esnafının UKOME’nin  ne demek olduğunu bile bilmediği ve tanımadığını da belirterek, “Bizin şoför esnafımız Tekirdağ’ın Büyükşehir olmazdan önce UKOME nedir, ne yapar, ne tanıyordu ne biliyordu. Büyükşehir olmamızdan sonra UKOME’yi tanıdı. Biz UKOME’nin plaka vermesine karşı değiliz. Bir bedel karşılığı versin ve bu alınacak bedelden de belediyelerimizde alsın.”ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK SIKINTI BİZDE

Başkan Kuş, şoför esnafı olarak en büyük sıkıntının Çerkezköy’de olduğunu ve bir türlü sıkıntıların çözümlenmediğini de belirterek, “Tekirdağ il genelinde şoför esnafı olarak en büyük sıkıntı Çerkezköy ve Çorlu’dadır. Biz her defasında sıkıntılarımızın bir an önce çözüme kavuşması için gerekeni yapıyoruz. Ancak bir henüz istenilen çözüme kavuşmuş değil. Esnafımız çok mağdur. Bu konuda UKOME’den sorunlarımızın bir an önce çözümlenmesini istedik.  Esas sıkıntımız ise İlçemizin önceki Belediye Başkanı Ali Ertem’in 130 araca yol belgesi vermiş olmasıdır. Bu sıkıntıları aşmamızda siz iktidar partisi ilçe başkanı ve yönetimi olarak bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz.”dedi.

SIKINTILARINIZIN ÇÖZÜNE KAVUŞMASI İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de, “Öncelikle bizleri bu gün kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Çerkezköy Şoför esnafının sıkıntılarını biliyordum. Ancak had safhada bir sıkıntı çektiklerini şimdi sizlerden öğrenmiş olduk. Sizlerin sıkıntılarınızın çözüme kavuşması için bizler üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah sıkıntılarınız kısa zaman içerisinde çözüme kavuşur ve şoför esnafımızda rahat bir nefes alır.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN