Servisçiler korsan araçları Ak Parti İlçe Başkanı'na şikayet etti

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na gelerek, Başkan Abdullah Öge ve y?

GÜNDEM 28.01.2015 17:22:00 0
Servisçiler korsan araçları Ak Parti İlçe Başkanı

SERVİSÇİLER’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Dün saat 14.00’de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge’yi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Öge’ye görevinde başarılar diledi. Koordineli bir şekilde servisçilerin haklarını korumaya çalışan dernek olduklarını kaydeden Tanyeri, “Son dönemlerde en büyük sıkıntımız olan korsan plakalar ‘S’ plakalar gibi her yerde çalışıyorlar. Çerkezköy’de bulunan fabrikalarda korsan plakalar iş alıyorlar, bizim ‘S’ plakalı servisçimiz ise işsiz kalıyor.”diye dert yandı.

Fabrika yönetimlerinin korsan servisçilere yol belgesini, S plakalı olup olmadığını sormadan iş verdiklerini belirten Tanyeri, “S ve J plaka dışında hiçbir araç servis çekemez. Gerçekten esnafın ekmeği ile oynuyorlar. Biz sadece yönetmelik uygulansın istiyoruz. Yetkili kurumlarımız korsana izin vermesinler.”dedi.

KORSANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Korsan araçlarla ilgili şikayetlerin takipçisi olacaklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “Bu konuyla ilgili ilk olarak Kaymakam Metin Kubilay’dan detaylı bilgi alacağız. Sizin anlattığınız itibariyle gerçekten haksızlık yapıldığını görüyorum. Bir durum varsa, gerekli merciler olan Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve UKOME ile görüşüp korsan çalışmanın önüne geçmek için çalışma yaparız” sözü verdi.