Malkara et kombinasının temeli yıl sonuna kadar atılacak

Malkara'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, et kombinası yapımı için bu yıl içerisinde temel atacaklarını açıkladı.

GÜNDEM 28.01.2015 17:16:00 0
Malkara et kombinasının temeli yıl sonuna kadar atılacak

MALKARA’DA ZİYARETLER YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Albayrak, sorunları dinledi, ilçe ile ilgili yapacakları çalışma ve projeleri anlattı. Başkan Albayrak, ilk olarak  Ziraat Odası ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Malkara Ziraat Odasında Başkan Saim Özden ve oda üyeleriyle görüşerek çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak Malkara’nın tarım açısından çok önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Malkara’da  tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini belirten Albayrak Tarımsal kesime büyük hizmetler yaparak Tekirdağ çiftçisini mutlu etmek edeceklerini söyledi.

KOMBİNA TEMELİ BU YIL İÇİNDE ATILACAK

Başkan Albayrak ayrıca Malkara’da et kombinasının temelini yıl sonuna kadar atacaklarını açıkladı.  Ticaret ve Sanayi Odasında da Başkan Ümran Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek bilgiler alan Albayrak Ticaret ve Sanayi Odaları’nın da önemine dikkat çekti. Albayrak ayrıca Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şubesini de ziyaret etti. Kadınla Birliği Şube Başkanı Belma Özsoy, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Lerzan Baykal ve Yönetim Kurulu  Üyeleriyle görüşen Albayrak üyelere çalışmalarla ilgili bilgiler sundu.

ESNAFA HAYIRLI İŞLER ZİYARETİ YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara’da sabah erken saatlerde çarşıda gezerek esnafı da ziyaret etti. Esnafa dolaşan Albayrak,  hayırlı işler dileğinde bulundu. Çarşı esnafının isteklerini ve sorunlarını da dinleyen Albayrak, esnafa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Albayrak “Bize güvenin. Yakın zamanda Malkara için de çok güzel projelerimiz olacak” dedi.

Marmara Haber