Hepimiz Çerkezköylüyüz

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyde Akbay birlikte dün saat 13.30'da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilayâ

GÜNDEM 27.01.2015 19:25:00 0
Hepimiz Çerkezköylüyüz

BURADA HEPİMİZ ÇERKEZKÖYLÜYÜZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ziyaret sırasında Çerkezköylülüğe vurgu yaptı. Öge, “Sizleri daha önce ziyaret etmek isterdik ancak yurtdışında olmanız nedeniyle ziyaretimizi bu gün gerçekleştiriyoruz. Bir buçuk aydır görevdeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünkü ziyaretimizde İlçe Kadın Kolları Başkanımız Rüveyde Akbay’da bizimle birlikte oldular. Bizlerin doğum yeri ayrı iller olsa da hepimiz yıllardır artık buradayız ve bu nedenle burada hepimiz Çerkezköylüyüz ve Çerkezköy’e sahip çıkacağız. Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız.”dedi.

GÖREVİNİZDE SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

Kaymakam Metin Kubilay’da, “Kısa bir süre önce göreve gelen Abdullah Bey’e ve ilçe yönetimine başarılar diliyorum. Ziyaretiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum. Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere gelmesi için kaymakamlık olarak bizler üzerimize düşenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız bu konuda üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN