Ülkü Ocakları Akyıldız'ı unutmadı

MHP İstanbul Esenyurt seçim bürosuna geçen yıl yapılan saldırılarda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen mevlid programı ile anıldı. Cengiz Akyıldız içi

GÜNDEM 27.01.2015 19:19:00 0
Ülkü Ocakları Akyıldız

MEVLİT OKUTULDU

Önceki akşam saat 18.00’de başlayan programda Okullar Teşkilat Sorumlusu Korhan Ogan, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ve ülkü ocakları üyelerine Cengiz Akyıldız’ın hayatından kesitler verdi. Yatsı namazından sonra ise teşkilat binasında MHP’li Cengiz Akyıldız için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Akşam düzenlenen programların ardından Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan “ Bugün buraya bundan bir yıl önce 26 Ocak 2014 günü İstanbul Esenyurt MHP Seçim İrtibat Bürosunun açılışı sırasında hain eller tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ağabeyimizi anmak için bir araya geldik. Ömrü ülküsü ve davası uğruna çilelerle geçen, ömrü zindanlarda heba olan bir dava adamıydı. Davası uğruna şehit olmayı çok istiyordu ve yüce Allah Cengiz ağabeyimizin isteğini yerine getirdi. Ülkücü Hareketin her biri bir kahraman olan şehitler kervanına yolcu oldu. Ne Yusufiyeli Cengiz ağabeyimizi unutacağız ne de onu vuranları.”dedi.

MALKARA’DA DA ANILDI

Bu arada Cengiz Akyıldız için Malkara Ülkü Ocağı Başkanlığı’nca da bir program düzenlendi.  Cengiz Akyıldız’ın vefatının birinci yıldönümü münasebetiyle Malkara Gazi Ömer Bey Camiinde yatsı namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

Gazi Ömer Bey Camii İmam Hatibi Hüseyin Akar ile Tekirdağ Büyükşehir Halil Aytaç Camii müezzini Kemal Aytaç’ın okuduğu mevlit sonunda bir açıklama yapan Malkara Ülkü Ocağı Başkanı Özkan Yavuz, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum.  Her geçen gün güçlenen ülkücü hareketin üzerine oynanan oyunlara camiamız asla gelmeyecektir.”diye konuştu.

Dualarla yapılan anma etkinliğine, MHP Malkara Belediye meclis üyesi Mutlu Gürer, Ülkü Ocağı üyeleri ve cemaat katıldı.

Marmara Haber