ARABA KAVGASI KANLI BİTTİ

Kapaklı'da arkadaşı Volkan P.'den otomobilini ödünç isteyen Ahmet K., isteği karşılanmayınca silahına davrandı. Volkan P.'yi ayağından vurarak kayıplara karışan Ahmet K.'nın

GÜNDEM 26.01.2015 17:16:00 0
ARABA KAVGASI KANLI BİTTİ

Kapaklı’da faaliyet gösteren bir iş yerinde iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın hararetlenmesi üzerine silahına sarılan Ahmet K. adlı kişi, Volkan P.’yi ayağından vurarak kayıplara karıştı.

ARABAYI VERMEYİNCE SİLAHINA SARILDI

Olay önceki gün saat 20.00 sıralarında Kapaklı’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Burcu Sokak’ta faaliyet gösteren bir kafede meydana geldi. İddiaya göre Ahmet K., daha önceden de tanıdığı mekan sahibi Volkan P.’den aracını ödünç istedi. Aracını vermek istemeyen Volkan P. ile Ahmet K. tartışmaya başladı. Tartışmanın iyice alevlenmesi üzerine silahına sarılan Ahmet K., Volkan P.’yi ayağından vurarak olay yerinden kaçtı.

POLİS AHMET K.’YI ARIYOR  

Yaralı Volkan P.’ye ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yapılan müdahale sonucu Volkan P.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis şimdi her yerde kayıplara karışan Ahmet K.’yı arıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN FAYDALANMIŞ

Polisin yaptığı tahkikat sonucu şüpheli Ahmet K.’nın 2011 Mart ayında benzer bir olaydan dolayı cezaevine girdiğini ve yaklaşık bir yıl sonra denetimli serbestlikten faydalanarak salıverildiği ortaya çıktı. Aralarında daha önceden husumet olan Ersin C. ile Mustafa Bakkal Meydanı’nda karşılaşan ve tartışmaya başlayan Ahmet K., o zaman da belinden çıkardığı silahla Ersin C.’yi sol bacağından vurmuş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Haber / Ahmet KARDEŞ