BBP seçimlere ittifaksız girecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, gazetemize partisinin Ankara'da yapılan Genel İstişare Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıda önemli kararlarÄ

GÜNDEM 26.01.2015 17:07:00 0
BBP seçimlere ittifaksız girecek

TOPLANTIYA MUSTAFA DESTİCİ BAŞKANLIK ETTİ

Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Toplantısı’nın 23-25 Ocak tarihlerinde Ankara’nın Haymana ilçesinde Grannos Otel’de yapıldığını belirten BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, “Genel Başkanımız Mustafa Destici başkanlığında, BBP MYK Üyeleri, İl ve İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıya, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut ile BBP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Öztürk ve Kaan Farımaz’la birlikte katıldık” dedi.    

 

 

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLADI

Genel İstişare Toplantısı’nda önemli konuların görüşüldüğünü ifade eden Cemalettin Farımaz, Büyük Birlik Partisi’nin 2015 Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yapacağı dedikodularına nokta koyulduğuna dikkat çekti. Farımaz, “BBP, 2015 Genel Seçimleri’ne hiçbir parti ile ittifak yapmadan katılacaktır” diye konuştu. Toplantıda alınan bir diğer kararın ise milletvekilliği aday adaylıkları ile ilgili olduğunu söyleyen Farımaz, “Aday Adaylığı başvuru süreci de başladı.”diye açıklamalarını tamamladı.

Haber / Ahmet KARDEŞ