Başkan Uyan Marmaraereğlisi'nin Mehmetçikleri'ni yolcu etti

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçede düzenlenen asker gecesine katılarak 95/1 tertipleri Peygamber Ocağı'na yolcu etti. Uyan, "Hayırlı teskereler" dileğinde bulunduğu askerlere hed

GÜNDEM 26.01.2015 17:03:00 0
Başkan Uyan Marmaraereğlisi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Yeniçiftlik’de hizmet binasında bulunan düğün salonunda ki asker düğününe katılarak, 95/1 tertip olarak silah altına alınacak gençleri yolcu etti. Askere giden gençlere çeşitli hediyeler veren Başkan Uyan, “Gençlerimiz bugünümüzün ve geleceğimizin teminatıdır. Sağlıkla gidip gelmelerini diliyorum” temennisinde bulundu.

ASKER GECESİ’NE KATILDI 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 95/1 tertip olarak askere gidecek olan gençlerin ‘Asker Gecesi’ne katıldı. Beraberinde Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcısı İrfan Tütün’le Yeniçiftlik Hizmet binası Düğün salonuna giden Başkan Uyan, burada askere gidecek gençlere çeşitli hediyeler de verdi. Yeniçiftlik’den 6 asker için düzenlenen özel gecede konuşan Başkan İbrahim Uyan, “Bizlerin geleneğinde olan Askerlik olgusu her genç için çok önemlidir. Askerliğini yapmış bir delikanlının toplum içindeki saygınlığının daha da arttığını görebilirsiniz.”dedi.

Bütün gençlerin tüm hayatlarını öncelikle askerlik durumlarına göre planlayıp geliştirdiklerini söyleyen Uyan, “Her genç bir an önce askerliğini yapıp, gerçek anlamda hayata atılmak ister. Bu görev sırayla tüm genç kardeşlerimizin olacaktır. Bugün sıra sizdedir. Sizlere vatani göreviniz sırasında kazasız ve belasız bir görev yapmanızı diliyorum. Sağlıkla gidin ve gelin. Sizi sevenlerin duaları sizlerle birlikti olacaktır.” dedi.

 Başkan Uyan konuşmasının ardından askerlere hediyelerini dağıtırken, “Hayırlı teskereler” dileğinde bulundu.

Marmara Haber