DOÇEK, pedal çevirip yürüyüş yaparak doğaya açıldı

Keşan DOÇEK geçtiğimiz hafta sonunu çifte etkinlikle geçirdi. DOÇEK üyeleri yağmurlu havada hem yürüdü hem de pedal çevirdi!

GÜNDEM 26.01.2015 16:53:00 0
DOÇEK, pedal çevirip yürüyüş yaparak doğaya açıldı

ÖNCE PEDAL ÇEVİRDİLER

Keşan DOÇEK’in (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) cumartesi sabahı yağmur altında başlattığı, ‘Keşan-Boztepe-Türkmen-Gündüzler-Yapıldak Korusu-Keşan’ güzergahındaki bisiklet turu, akşamüstü yine sağanak yağış altında Keşan’da son buldu. DOÇEK Bisikletçileri doğanın her koşulunda pedal çevirmenin keyfini yaşadı.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Pazar günü de Çamlıca Göleti ve çevresinde yaklaşık 18 kilometrelik bir doğa yürüyüşü yapan DOÇEK, Çamlıca'dan başlayan yürüyüşü akşamüstü yine Çamlıca tamamladı.Yürüyüş sonrasında Çamlıca Köyünde lokma, ayran ve tatlı ikramıyla güzel bir sürpriz yaşayan yürüyüşçüler, günün tüm yorgunluğunu atıverdiler.

DOÇEK Yönetim Kurulu üyesi Haluk Akalın, Dernek faaliyetlerine herkesin katılabileceğini, bisiklet ve yürüyüş etkinlikleri ile bölge coğrafyasını hem tanımak hem de eko-turizm açısından büyük potansiyel taşıdığını  göstermek istediklerini, yürüyüşler ve sonrasında, emeği geçen herkese DOÇEK olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Marmara Haber