Tekirdağ'dan 16 sporcu yer alıyor

Anadolu Yıldızları Türkiye Taekwondo Şampiyonası grup eleme müsabakaları bugün başlıyor…

SPOR 22.01.2015 19:01:00 0
Tekirdağ

Anadolu Yıldızları Türkiye Taekwondo Şampiyonası grup eleme müsabakaları Bursa’da bugün başlıyor. Bursa Kapalı Spor Salonu7nda 23-26 Ocak tarihlerinde yapılacak turnuvada Batı Marmara Bölgesi olarak mücadele edecek olan Tekirdağ’dan 14 sporcu yer alıyor.

MARMARA BÖLGESİ GRUBUNDA YER ALACAK

Batı Marmara Bölgesi Taekwondo Bayanlar Antrenörü ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel turnuvanın üç ayaklı olacağını belirterek, “ 8’i bayan altısı erkek olmak üzere Tekirdağ 14 sporcu ile şampiyonaya katılacak. Çerkezköy’den Güzel Spor Kulübü’nden 51 kilogramda Yıldız Bayanlarda Ceyda Cımbırt, 33 kilogram Yıldız Bayanlarda Kübra Kepenek, 29 kilogramda Yıldız Bayanlarda Senanur Kepenek, Saray Filiper Spor Kulübü’nden 41 kilogramda Nilay Gürbüz ve Şampiyon Spor Kulübü’nden 59 kilogramda Zümre Yılmaz Tekirdağ’ı temsil edecek.” diye konuştu.

İKİNCİ TUR MANİSA’DA

İlk turun geçilmesi halinde ikinci ayakta Manisa’da yarışacaklarını belirten antrenör Güzel, “Bu turu da geçtiğimiz vakit finaller Sivas’ta gerçekleştirilecek. Geçen yıl Tekirdağ’da düzenlenen şampiyonalarda ilimizi finallere taşımıştık. Bu yılda bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çerkezköy’lü sporcularımız ile ilçemizi de en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Batı Marmara Bölgesi Taekwondo Erkekler Antrenörü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Antrenörü Vural Ayaz da şampiyona ilgili şunları dedi: “Sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Şampiyon Spor Kulübü’nden 41 kilogramda Yaşarcan Özer, 37 kilogram da Samet Ayaz ve 49 kilogramda Berkan Arslan Tekirdağ için mücadele edecek. Tüm sporcularımıza güveniyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. En iyi başarılar ile Tekirdağ’a döneceğiz.”

Haber / Ahmet Kılavuz