Albayrak bu kez öğrencilerle kahvaltı yaptı

Daha önce kadınların kendi aralarında yaptıkları ev toplantıları davetini geri çevirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu kez, öğrencilerle okulda kahvaltı yaptı

GÜNDEM 22.01.2015 17:35:00 0
Albayrak bu kez öğrencilerle kahvaltı yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi A.A’ya verdiği sözü tutarak öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.  Bir program içinde, Başkan Albayrak’ı sınıfına kahvaltıya davet eden öğrenci A.A’ya “Geleceğim” diyen Başkan Albayrak, sabah erken saatte, Süleymanpaşa İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu.

ÖĞRENCİLERE OKUYUN TAVSİYESİNDE BULUNDU

Birlikte edilen kahvaltının gündeminde, eğitim ve siyaset vardı. Öğrencilere, okumanın çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Albayrak, geleceğin teminatı olan çocuklara, isteklerini sordu. Çevre düzeni ve yollar konusunda yapılan çalışmaların bir an önce bitmesini isteyen çocuklar, geleceği sahipleneceklerinin habercisi oldular. Öğrencileri, eğiten eğitimcilere de teşekkür eden Başkan Albayrak, “Geleceğimiz, güvenli ellerde. Öğrencilerimizin iyi eğitim alarak vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetişeceklerine inanıyorum” dedi.

KURABİYE İKRAM ETTİ

Kahvaltıda bir sürpriz yapan Başkan Albayrak, sınıftaki öğrencilere, adam kurabiyeler ikram etti. Kahvaltı bitiminde, kendisini kahvaltıya davet eden minik öğrenci A.A’ya, “Beni davet ettiğin için teşekkür ederim”diyen Albayrak’a, sınıftaki öğrenciler, “Bunu saymayız, yine bekleriz” şeklinde yanıt verdiler.

Marmara Haber