TREPAŞ 'Bir çift mutluluk' dedi öğrencilere ayakkabı dağıttı

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan 'Bir Çift Mutluluk' projesi kapsamında Tekirdağ'da minik öğrencilere kışlık ayakkabı dağ?

GÜNDEM 20.01.2015 19:23:00 0
TREPAŞ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TREPAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa’ya bağlı Ferhadanlı Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu’nda bulunan öğrencilere TREPAŞ yetkililerinin ve protokol üyelerinin katılımıyla kışlık ayakkabı hediye edildi. ‘Enerjimiz Çocuklar İçin’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında Ferhadanlı İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen ayakkabı dağıtım programında konuşan Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdür Ünal Mamur, sosyal sorumluluk projelerine özel kuruluşların desteğinin artarak devam etmesi gerektiğini belirtti ve: "TREPAŞ’ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında ayakkabı dağıtımındayız. İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır prensibiyle kurumların da faydalısı hizmet verdiği topluma tekrar kazancının bir kısmını geri iade etmesiyle olur. Projeyi önemsiyorum. Dezavantajlı bölge olarak kabul ettiğimiz şehir merkezinden uzak köy anlamındaki mahallerimizde eğitim alan öğrencilerimizin soğuk kış günlerinde ayalarının üşememesi için TREPAŞ’ın böyle bir proje gerçekleştirmesinden dolayı kutluyorum. Özel firmaların eğitim alanındaki projelerini destekliyoruz."açıklamasında bulundu.

BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİYE AYAKKABI YARDIMI YAPILACAK

İlçe Milli Eğitim Müdür Ünal Mamur’un ardından söz alarak proje hakkında bilgiler veren TREPAŞ Personel Müdürü Hülya Akman, her yıl eğitime holding tarafından destek sağlandığını belirterek, "IC Holding bünyesindeki TREPAŞ olarak, Türkiye’de ve özellikle Trakya’da gerçekleştirdiğimiz önemli yatırımlara ek olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın yere sağlam adımlarla basmalarını sağlamak için kolları sıvadık. Bu kapsamda ‘Enerjimiz Çocuklar İçin’ sloganıyla bir yatırım da çocuklarımıza yapıyoruz. Taşımalı eğitim sistemi ile köylerinden okullarına gitmeye çalışan ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerimize ‘Bir Çift Mutluluk’ projemiz ile ayakkabı yardımında bulunuyoruz. İbrahim Çeçen Vakfı her yıl yüzlerce üniversite öğrencimize burs imkanı sağlanmasının ardından bu kez de TREPAŞ olarak ‘Bir çift Mutluluk’ projesi ile Trakya bölgesinde ihtiyaç sahibi bini aşkın öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Ayakkabı dağıtım törenine Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, TREPAŞ Perakende Hizmet Müdürü Zeki Çalışkan, TREPAŞ Personel Müdürü Hülya Akman katıldı. Program, öğrencilere ayakkabılarının dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

MARMARA HABER