Tecrübeleri ışık oldu!

Çorlu Endüstri Meslek Lisesi'nden devam eden 'Tecrübem Işığım Olsun' projesi kapsamında aynı okuldan mezun olduktan sonra öğretmen olan Aydın Güler, Mehmet Bayrak, Fitahan Bektaş ve Mehmet Kes

GÜNDEM 20.01.2015 11:38:00 0
Tecrübeleri ışık oldu!

TECRÜBEN IŞIĞIM OLSUN PROJESİ

Çorlu Endüstri Meslek Lisesi’nde yürütülen ‘Tecrübem Işığım Olsun’ projesi kapsamında eğitim seminmerleri düzenlendi. Metal İşleri Teknolojileri Alanı’nda Çorlu Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olan öğretmenler Aydın Güler ve Mehmet Bayrak EML 11/C sınıfında seminer verdi. İnşaat Teknolojileri Alanı’nda Çorlu Endürstri Meslek Lisesi’nden mezun olan yine aynı okul öğretmenlerinden Fatihan Bektaş, EML 11/D ve 11/L sınıflarında seminer verdi. Çorlu Endüstri Meslek Lisesi’nden Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanı’nda mezun olduktan sonra öğretmen olarak aynı okulda görev yapan Mehmet Keskin ise EML 12/E sınıfında seminer verdi.

Tecrübem Işığım Olsun projesi kapsamında mezun oldukları okulda öğretmenlik yapan Aydın Güler, Mehmet Bayrak, Fitahan Bektaş ve Mehmet Keskin bir dönem aynı sıralarda oturdukları öğrencilere tecrübelerini aktardı.