Trakya Kent Konseyleri dönem başkanını seçti

Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı sonrası Trakya Kent Konseyleri Birliği, yeni dönem başkanı olarak Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz seçildi.

GÜNDEM 19.01.2015 16:38:00 0
Trakya Kent Konseyleri dönem başkanını seçti

Trakya Kent Konseyleri Birliği, yeni dönem başkanı olarak Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz’ü seçti.

16 KENT KONSEYİ KATILDI

Tekirdağ Eczacı Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantıya Trakya’daki 16 kent konseyi “Edirne, Keşan, Uzunköprü, Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, Silivri, Gelibolu, Ecabat, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Ergene, Saray, Malkara ve Şarköy Kent Konseyleri” başkan ve temsilcileri katıldı. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİM YAPILDI

Gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimde Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz oybirliği ile Trakya Kent Konseyleri Birliği ile başkanlığa seçildi. Toplantı Yönetim Kurulu seçimi ile devam etti. Yönetim kurulu üyeliklerine Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bileren, Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akbal, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Erman Ulusoy Silivri Kent Konseyi Başkanı Dilruba Önal ve Gelibolu Kent Konseyi Başkanı Nihat Demirsu seçildi.

Genel kurul sonrasında Trakya Kent Konseyleri Birliği son başkanı Levent Gündoğdu’ya hizmetlerinden dolayı yeni başkan Ufuk Bekir Ersöz tarafından plaket verilirken, Süleymanpaşa’ya gelen çevre il ve ilçe kent konsey başkanları ile Rakoczi ve Arkeoloji Müzeleri gezildi.

Marmara Haber