Hayal görmüşler!

Ak Parti'ye geçeceği yönünde haberler çıkan MHP'li eski Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, "Süleyman Soylu ile beni görenler hayal görmüş. Partimden ayrılmıyorum."dedi

GÜNDEM 18.01.2015 14:48:00 0
Hayal görmüşler!

Son günlerde Ak Parti’ye katılacağı yönünde kulislerde dedikodular üretilen MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Eski Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel ile ilgili son olarak Ak Parti İl Kongresi’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önünde partisini değiştireceği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Bazı gazetelerde çıkan “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştü” yönündeki haberlere cevap veren Özkan Yücel, “Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. İnsanların böyle bir beklentisi var. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı sayın Tahir Eke'nin böyle bir girişimi olmuştur. Ancak, spekülasyonlar nedeniyle telefonumu kapatmak zorunda kaldım. Ben Milliyetçi Hareket Partisi’nden de, idealimden de vazgeçmem. AK Parti’ye geçme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Ben Süleyman Soylu ile hiç görüşmedim. Bunu söyleyenler hayal görmüş.”diye konuştu. Yücel ayrıca, MHP’den kopmasının mümkün olmadığını vurgularken, haziran ayında yapılacak seçimlerde MHP’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olacağını belirtti.