Geri dönüşüm fabrikası kül oldu

Karaağaç Mahallesi'ndeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, gökyüzünü kara bulutlarla kapladı. 8 itfaiyenin müdahale ettiği yangın söndürülünceye kadar, fabrika da küle dö

GÜNDEM 17.01.2015 14:07:00 0
Geri dönüşüm fabrikası kül oldu

Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında büyük çapta yangın çıktı! Yangında bir kişi yaralanırken, gökyüzünü kara bulutlar kapladı.

 

8 İTFAİYE ARACI MÜDAHALE ETTİ

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın cumartesi günü saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Karaağaç Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’ndeki Eyüboğlu Geri Dönüşüm Fabrikası’nda çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Yangına çevre ilçelerden ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden toplam 8 itfaiye aracı müdahalede bulundu. Yangında 112 ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.  

 

 

YANGINA MÜDAHALE SIRASINDA PATLAMALAR MEYDANA GELDİ

Yangın sırasında fabrikada bulunan 28 yaşındaki Adem Orak’ın yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana gelirken, yaralı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında fabrika içinde patlamalar devam ederken, Karaağaç Mahallesi sakinleri ise söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi.

 

 

YANGIN FABRİKA YANINDAKİ BİNAYA DA SIÇRADI

Yangında patlayan boş parfüm şişeleri fabrikanın etrafına fırladı. Fabrikada başlayan yangın kısa sürede büyüyerek, hemen bitişiğindeki binaya sıçradı. İtfaiye ekipleri bir yandan fabrikadaki yangını söndürmeye çalışırken, bir yandan da alevler içinde kalan binanın çatısına müdahale etmeye çalıştı. Karaağaç’ı kara bulutların kapladığı yangın ancak 5 saatte söndürülebildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ