Başkan Mandalı'dan FuatAvni'ye cevap geldi

Gazetemiz'de yayımladığımız Kapaklı Belediyesi'nin imar işlemleriyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na giden ihbar mektubuna dayanan habere Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir cevap daha gö

GÜNDEM 15.01.2015 18:51:00 0
Başkan Mandalı

Cevap ve Düzeltme Metni

"Marmara Haber Gazetesi" isimli gazete ve internet sitesinde, 25.12.2014 tarihinde. 'Twitter fenomeni Fuat Avni Kapaklı'ya üs kurdu" başlığıyla yayımlanan haberde. müveekkilim İrfan Mandalı'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edici. gerçekle bağdaşmayan, kişilik haklarına saldırıda bulunur nitelikte ifadelere yer verilmiştir.

Bu yazıda yer verilen ifadelerle, kanunda öngörülen eleştiri sınırları aşılmış müvekkilim yolsuzluk ve rüşvet iddialarının odağında gösterilmiş, hiç bir bilgi ve belgeye dayanmayan tahminler üzerine oturtulan bir haber oluşturularak yayımlanmıştır.

Nitekim tüm Kapaklı halkı tarafından da bilindiği üzere, Başkan İrfan Mandalı. nüfusun sabit olduğu ilçelerde dahi hizmet eksikliği yaşanırken, son yıllarda aşırı hızlı nüfus artışının olduğu ilçede zor olan Belediye Başkanlığı görevini, yılların deneyimine sahip, hizmetkar ve çalışkan bir anlayışla, yasalara uygun olarak yerine getirmiş ve Belediyesi'ni tüm bu hizmetlerin yanında bölgede borcu bulunmayan tek Belediye haline getirmiştir.

Söz konusu haberde bahsi geçen hususların doğruluk payı olmadığı gibi, sayın müvekkilim İrfan Mandalı, halkın nazarında sevilen ve takdir gören başarılı bir Belediye Başkanı olması nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini üç dönemdir yürütmektedir. Haberde verilen tüm iddialar mesnetsiz, asılsız ve dayanaksızdır. Haber, müvekkilim aleyhine siyasi rakiplerine karşı haksız rekabet oluşturma ve kişilik haklarına zarar verme amacı güden, destekten yoksun karalama çalışmasıdır. Müvekkilim Kapaklı halkının, bu asılsız girişimlere itibar etmeyeceğini bilmekte, hızla gelişen ilçesi için hizmetlerine devam ederek büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.                           

  İrfan Mandalı Vekili,

 Av. Mehmet Ali Kandemir