Vali Yerlikaya'dan medya temsilcileri ile 10 ocak buluşması

Vali Ali Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tekirdağ'da faaliyet gösteren medya dernekleri ile bir araya geldi

GÜNDEM 14.01.2015 15:22:00 0
Vali Yerlikaya

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, basın mensuplarının dernek başkanları ile bir araya geldi. Vali Yerlikaya, "Derneklerimizin çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Çalışmalarınız örnek çalışmalardır ve başarılarını diliyorum.”dedi. 

ÜÇ DERNEK BAŞKANI KATILDI

Vali Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla il genelinde faaliyet gösteren dernek başkanları ile İlhan Restauranta öğle yemeğinde buluştu. Yemeğe, Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Zeki Gümüş ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen katıldı. 

YERLİKAYA’YA ATATÜRK PORTRESİ VERDİLER

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dernek başlarıyla bir araya geldiğini belirten Yerlikaya, "Öncelikle sizlerin nezdinde tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyorum. Derneklerimizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve yapmış olduğunuz çalışmaları da başarılı buluyorum" dedi.

Programda, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, günün anısına Vali Yerlikaya’ya Atatürk portresi hediye etti.

Marmara Haber