Ucuz kurtuldular!

TIR ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 aylık hamile sürücü ve arkadaşı yaralandı

GÜNDEM 14.01.2015 13:54:00 0
Ucuz kurtuldular!

Çerkezköy’de dün saat 09.30 sıralarında bir TIR ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri hamile iki kadın yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerince hastaneye kaldırılırken, vatandaşlar bugüne kadar birçok yaralamalı ve ölümlü kazanın meydana geldiği noktada bir an evvel gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kaza Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Camii önündeki kavşakta meydana geldi. İddiaya göre Kumlugeçit-Narin Kavşağı istikametinde seyir halinde olan ve aşırı hızlı olduğu öne sürülen Mustafa Ergüden yönetimindeki 34 EB 7924 çekici plakalı TIR ile Bengül Savlar yönetimindeki 59 TC 281 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile ters dönen minibüs sürücüsü Bengül Savlar ile aynı araçta bulunan Fatma Baştuğ yaralandı.

 

 

BEBEK VE ANNESİNİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralılara ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 24 yaşındaki yaralı sürücü Bengül Savlar’ın hamile olduğu öğrenildi. Hastanede yapılan müdahalelerin ardından 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Bengül Savlar ve bebeği ile diğer yaralı Fatma Baştuğ’un sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KOLİLER YOLA SAVRULDU

Kazaya karışan TIR, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından yoldan kaldırıldı. Kazada çarpışmanın etkisiyle ters dönen minibüs ise çekici vasıtası ile yoldan çekildi. Minibüste yüklü olan ve kaza nedeniyle yola savrulan çorap yüklü koliler ise başka bir araca nakledildi. Yaklaşık 1 saat boyunca trafiğin aksadığı yolda, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

BU KAÇINCI KAZA

Daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiği kavşak ile ilgili defalarca yetkililere yazı yazdıklarını ifade eden bölge esnaflarından Hüsamettin Keskin, “Bu noktada birçok yaralamalı kaza hatta ölümlü kazalar meydana geldi. Geçen yıl cami cemaatimizden iki amcamızı burada meydana gelen kazada kaybettik. Bugün de iki kadın vatandaşımızı kaybedebilirdik. Bunlardan biri de hamile. Burası insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bir nokta. Yolun her iki tarafında da okul var, sağlık ocağı var, cami var. Burasıyla ilgili gerekli önlemlerin alınması için Çerkezköy Kaymakamlığı’na hatta Tekirdağ Valiliği’ne defalarca yazı yazdık. Bize gelen cevaplarda ise yalnızca “Gereken yerlere gerekli bildirimler yapıldı” denildi. Yetkililerin sesimizi duymasını ve burasıyla ilgili acilen gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ