Genç Girişimciler İcra Komitesi'ne başkan ve yardımcı seçildi

Aralarında ÇTSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Rasim Bilgen ile Göksel Bozdağ'ın da bulunduğu 17 kişilik TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, ilk toplan

GÜNDEM 14.01.2015 13:11:00 0
Genç Girişimciler İcra Komitesi

İLK TOPLANTI CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştirilen seçim sonrasında oluşan ve aralarında ÇTSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Rasim Bilgen ile Göksel Bozdağ’ın da bulunduğu 17 kişilik TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde yaptı. Koordinatör Oda olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkanlığa Hülya Perin Seçilirken, Başkan Yardımcılığına Yüksel Güngör ve Raif Karaca seçildi.

ÖNCELİĞİMİZ GİRİŞİMCİ SAYISINI YÜKSELTMEK

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hülya Perin yaptığı konuşmada, önceliklerinin, bölgedeki girişimci sayısını yükseltmek olacağına vurgu yaptı. Perin, “Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ENİS SÜLÜN’Ü ZİYARET ETTİLER

Toplantı sonrası  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret eden TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundular.

Marmara Haber