Buzlanma kazaları da beraberinde getirdi

Çorlu'da halk otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobilde bulunan iki kişiyi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri çıkarttı.

GÜNDEM 14.01.2015 13:08:00 0
Buzlanma kazaları da beraberinde getirdi

HALK OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Edinilen bilgilere göre, Çorlu’dan Ergene istikametine gitmekte olan Günay Ballı yönetimindeki H 4270 AN plakalı araç Çırak Bayırı Mevkii'nde yolun buzlanması nedeni ile virajı alamayarak Ergene’den Çorlu istikametine gelmekte olan Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi'ne ait Levent Sergen yönetimindeki 59 ZC 464 plakalı halk otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

 

 

OTOMOBİL’DE BULUNAN İKİ KİŞİ AĞIR YARALANDI

Otomobilde bulunan sürücü Günay Ballı ve Aliye Ballı araç içerisinde sıkıştı. Olaya yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu Günay Ballı ve Aliye Ballı’yı çıkarttı. Kazada yaralanan şahıslar Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Günay ve Aliye Ballı’nın durumlarının ciddiyetini koruğu bildirildi. Meydana gelen trafik kazası nedeni ile kapanan yol araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılması ile tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İha