Siz olmasanız biz haber alamayız

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecileri ağırlayan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Sizler olmasanız bizler gelişen olaylardan haberdar olamayız.?

GÜNDEM 13.01.2015 17:47:00 0
Siz olmasanız biz haber alamayız

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına dün Glory area’da ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle öğlen yemeği veren Oda Başkanı Yaşar Kuş, “Şahsım ve Oda Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Sizler olmasanız bizler gelişen olaylardan haberdar olamazdık.”dedi.

 

 

SİZLER OLMASANIZ BİZLER GELİŞEN OLAYLARDAN HABERDAR OLAMAYIZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş Oda Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa As  ve Erdinç Erke ile birlikte Çerkezköy’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını gazeteciler günü nedeniyle Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’ndeki Glory area’da dün 12.00-13.00 saatleri arası öğle yemeği verdi. Başkan Yaşar Kuş, burada yaptığı konuşmada gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptıklarını belirtirken, “Öncelikle Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kutluyorum. Sizler olmasanız bizler ne doğruyu öğrenebildik ne de gelişen olaylardan haberdar olabilirdik. Sizler her zaman bizlerin çalışmalarını kamuoyuna duyuruyorsunuz. Çalışmalarımızdan kamuoyu sizler vasıtasıyla haberdar oluyor. Bu nedenle de sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan böylede güzel haberler yaparsınız. Bazen acı bazen tatlı haberler oluyor sizlerin vasıtasıyla bunlardan haberdar oluyoruz.”dedi.

 

 

2015’TE HEDEFİMİZ BİR CENAZE ARAÇI İLE BİR PLAKA BASMA MAKİNESİ ALMAK

Konuşmasında Oda faaliyetlerine de kısaca değinen Başkan Yaşar Kuş, “2014 yılında 6. Kez seçildim. Göreve geldiğimden bu yana Odamıza 4 daire kazandırdım. Aracımızı yeniledik. 2015 yılında da hedefimiz bir cenaze aracı almak ve bir de plaka basma makinesi almak. Bozuk olan çekicimizi tamir ettirerek hizmete sunduk. Cenaze aracını da bir ay içinde alarak hizmete sunacağız. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilimizde bildiğiniz gibi UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) kuruldu ve sorunlarımızın çözümü için UKOME’ye gidiyoruz. 500 üyemizin yol belgelerini UKOME’den aldık. Almadığımız yol belgelerini de kısa sürede alacağız. Biz oda olarak UKOME’de yapabileceğimiz ne ise yapmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin tüm sorunlarıyla UKOME nezdinde ne yapılması gerekiyorsa bunları yapıyoruz.” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN-Ahmet KARDEŞ