Müezzinoğlu pazar esnafını ziyaret etti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 2015 yılında Edirne'ye ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Merkez ve ilçelerde bir dizi inceleme ve gezide bulunan Bakan Müezzinoğlu, pazar esnafı ile bir araya geldi.

GÜNDEM 12.01.2015 22:25:00 0
Müezzinoğlu pazar esnafını ziyaret etti

Ziyaretleri sırasında sağlık alanındaki projelerini de anlatan Bakan Müezzinoğlu, bunlardan en önemlisi olarak sağlık turizmini gösterdi. Türkiye’nin yatak kapasitesi itibariyle bölgenin en önemli ülkeleri arasında olduğunu belirten Müezzinoğlu, sağlık turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu kaydetti.

Müezzinoğlu, bu potansiyelin, özellikle Edirne’de yeni yapılan hastane inşaatları bittikten sonra kavuşacağı nitelikli yatak sayıları ile sağlık turizminin merkezi haline getirileceği söyledi.

ORGANLARI BAĞIŞLANAN TOSPACI’NIN YAKINLARINI DA ZİYARET ETTİ

Uzunköprü ve Keşan’a geçerek burada esnaf ziyaretlerinde bulunan Bakan Müezzinoğlu, pazarcılarla sohbet edip meyve yemeyi de ihmale etmedi.  Bu ziyaretler esnasında geçtiğimiz ay içinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Tolga Tospacı’ nın organlarını bağışlayan ve bu bağış sayesinde birçok ihtiyaç sahibi kişiye hayat veren yakınlarını da ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, organ ve doku bağışının önemi konusunda açıklamalarda bulunarak, Tolga Tospacı’ nın yakınlarına teşekkür etti.

Marmara Haber