Albayrak ve Eşkinat gazetecilerle buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ortak bir programda gazetecilerle buluştu

GÜNDEM 11.01.2015 15:08:00 0
Albayrak ve Eşkinat gazetecilerle buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat, ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

EŞKİNAT İLE ALBAYRAK BİRLİKTE KATILDI

Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen yemekte basının önemli bir değer olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Öncelikle 61 anayasasıyla verilen daha sonra büyük bir kısmı elinden alınan, belli baskılar altında gazete sahiplerinin çalışanlarının çalışıp çalıştırmayacağının kararını başka mecraların verdiği bir ortamda hala bu mesleği icra etmeye çalışan bütün gazeteci dostlarımızın gününü kutluyoruz. Bir teşekkür de kendi basın ekibime yöneltmek istiyorum. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cihat Akçakaya başta olmak üzere bütün ekibe dokuz ay boyunca gösterdikleri inanılmaz katkı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Eşkinat’tan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladıktan sonra basın mensuplarıyla bilgiler vererek sohbet etti.

Etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Süleymanpaşa Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Ömer Saral ve Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Cihat Akçakaya ve gazeteciler katıldı.

Marmara Haber