Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Kapaklı'da alaca verecek meselesinden çıktığı öne sürülen tartışmada 23 yaşındaki Yunus K., 19 yaşındaki Ferhat K.'yı üç yerinden bıçakladı

GÜNDEM 11.01.2015 14:14:00 0
Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Kapaklı’da iki kişi arasında alacak verecek meselesinden çıktı edilen bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay önceki gün saat 20.00 sıralarında Kapaklı Pınar Bulvarı Tepe Eczanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre 23 yaşındaki Yunus K., aralarında alacak verecek meselesi olan 19 yaşındaki Ferhat K. ile Pınar Bulvarı Tepe Eczanesi önünde tartışmaya başladı. Giderek hararetlenen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada üzerinde taşıdığı bıçağa sarılan Yunus K, Ferhat K.’yı 3 kez bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.  

ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

Yaralı Ferhat K.’ya ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. 19 yaşındaki yaralı genç daha sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı Ferhat K., burada yapılan müdahalesinin ardından Çorlu Şifa Hastanesi’ne sevk edildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Biri kalbe yakın bir noktaya, biri sol koltuk altına ve bir diğeri de sol dirseğine olmak üzere 3 bıçak darbesi alan 19 yaşındaki Ferhat K, yoğun bakıma alındı. Yaralının hayati tehlikesi sürüyor. Olayın zanlısı Yunus K, ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Cumhuriyet Savcısı Fatih Çakır’ın sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Yunus K, mahkemece adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ