Emlak danışmanlığı kursu açılıyor

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi, bugün yeni bir kurs açılışı yapacak. Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, yoğun talep nedeniyle Emlak Danışmanlığı Kursu açtıklarını kaydetti

GÜNDEM 11.01.2015 13:53:00 0
Emlak danışmanlığı kursu açılıyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman Emlak Danışmanlığı Kursu’nun bugün başlayacağını bildirdi.

EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU

Emlak Danışmanlığı kursunun 12 Ocak Pazartesi (Bugün) başlayacağını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, “Yoğun talep olduğundan dolayı kontenjanlarımız doldu. İkinci kursu mart veya nisan ayında açmayı planlıyoruz.”dedi. Akman, 2015 yılı içerisinde açılacak diğer kurslarla ilgili olarak da bilgi verdi. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarı yıl tatilinde ebru ve fotoğraf çekim kursu açacaklarını bildiren Akman, kurslara katılmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezi’ne müracaat etmelerini istedi.

SATRANÇ KURSU AÇILACAK

15 Ocak’da anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine hafta içi kent konseyi binasında satranç kursu açılacağını bildiren Akman, “Satranç kursumuzu sabah 9.00-12.00 saatleri ve öğleden sonra ise 13.00-17.00 saatleri arasında verilecek.  Satranç öğrenmek isteyen  anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizi kurslarımıza kayıt yaptırmalarını bekliyoruz. Ücret talep edilmemekte.”dedi.

BU YIL AÇILACAK KURSLAR

Akman, bu yıl içerisinde açılacak kurslar hakkında da bilgi verdi. Şubat ayında  Kadın Giysileri dikimi ve modelistlik kursu açacaklarını belirten Akman, “Ayrıca şubat ayında bilgisayarlı muhasebe, mart ayında direksiyon eğitmenliği, üç boyutlu çizim (Auto Cad) kursu açılırken, bilgisayar, İngilizce, Arapça, Bulgarca, Osmanlıca kursları yeterli başvuru olunduğu zaman da devamlı açılmaktadır. Yine şubat ayında yağlı boya kursu açmayı planlılyoruz.”dedi.

Akman son olarak açık öğretim kayıtlarıyla ilgili bilgi verdi. Açık ortaokul kayıtlarının 13 Şubat 2015’te sona ereceğini belirten Akman, “Açık Lise kayıtları ise 2 Şubat ile 13 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.”dedi.

Haber / Gökhan YILMAZ