TREPAŞ'tan TSO üyelerine indirimli elektrik

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) üyesi ticarethaneler, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) ile yapılan protokol gereği elektriği indirimli alacak.

GÜNDEM 11.01.2015 13:44:00 0
TREPAŞ

PROTOKOL İMZALANDI

TSO ile TREPAŞ arasında indirimli elektrik protokolü imzalandı. İmza törenine, TREPAŞ Perakende Hizmetleri Yöneticisi Zeki Çalışkan, TREPAŞ Kurumsal Satış ve Pazarlama Uzmanı Nail Ürkmez, Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici ile Tekirdağ TSO yöneticileri katıldı.

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, Tekirdağ TSO ile yapılan anlaşmanın her iki taraf için de memnuniyet verici olduğunu belirterek, sunulan indirimin piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı bir oran olduğunu vurguladı.Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da bölgenin en önemli elektrik perakende şirketi TREPAŞ ile anlaşma yapmalarının oda üyelerine büyük katkı sağlayacağını bildirdi.TREPAŞ ile Tekirdağ TSO’nun geçmişe dönük güçlü bağlarının bulunduğuna dikkat çeken Günay, anlaşmanın Tekirdağ TSO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

AYLIK ORTALAMA 147 TL FATURA ÖDEYENLER MÜRACAAT EDEBİLECEK

TREPAŞ, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) belirlemiş olduğu Serbest Tüketici koşullarını sağlayan Tekirdağ TSO’ya bağlı ticarethane müşterilerine indirimli elektrik avantajı sunacak. Aylık ortalama 147 TL elektrik faturası ödeyen mesken, ticarethane ve sanayi aboneliklerinin Serbest Tüketici (ST) olarak elektriği indirimli alabilmek için TREPAŞ Müşteri Merkezleri’ne geldiğini belirten Genç, Müşteri Merkezlerine gelemeyen abonelere de 444 88 35 numaralı Çağrı Merkezi numarasından yardımcı olduklarının altını çizdi.

Marmara Haber