Çerkezköy üvey evlat mı?

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, yaptığı açıklamada ilçede hala Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi'nin açılmamış olmasına tepki gösterdi. İlk tale

GÜNDEM 9.01.2015 14:38:00 0
Çerkezköy üvey evlat mı?

GENEL MÜDÜR TALEBİMİZE SICAK BAKTI

Konuyla ilgili AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi başta olmak üzere birçok milletvekili ile görüştüğünü ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Hatta Ankara’daki Genel Müdürlükle dahi irtibata geçtim. Genel Müdür talebimize sıcak baktı. Fakat daha sonra görevinden alındı, Bir süre sonra tekrar görevine iade edildi. Bizim talebimiz ise askıda kalmış oldu” dedi.

İLK TALEP ÇERKEZKÖY’DEN GELMİŞTİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi konusunda ilk talebin Çerkezköy’den gelmesine rağmen AK Partili Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’nin ilk şubeyi Çorlu’da açmasına bir anlam veremediğini kaydeden Karagöz, “Elbette Çorlu’da da şube açılsın. Biz buna karşı değiliz. Fakat Çerkezköy üvey evlat mı? İlk talep Çerkezköy’den gelmesine rağmen hala ilçemizde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi açılmamış olması anlaşılabilir gibi değil” ifadelerini kullandı.

İNSANLARIN HİZMETTEN MAHRUM BIRAKILMASI REVA MI?

Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’de yaklaşık 300 bin nüfus bulunduğuna dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Bu gölgedeki ihtiyaç sahibi insanların, kendilerine hizmet vermesi gereken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi’nden mahrum bırakılmaları reva mı? Bu insanlar onlarca kilometre yol gitmek zorunda mı? Çerkezköy şubesinin açılması ile gerek Kapaklı gerek Saray gerekse Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi tüm insanlar rahat bir nefes alabilecek” açıklamalarında bulundu.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Konuşmasının devamında yetkililere seslenmeyi de ihmal etmeyen Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “İnşallah sesimizi duyarlar ve Çerkezköy’de de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi’ni açarlar” temennisinde bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ