3 milyon TL ek kaynak gelebilir

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, 2015 Yılı Mali Destek Programları için ayrılan 10 Milyon TL kaynağa, projelerin artması halinde 3 Milyon TL daha kaynak eklenebileceğini söyledi.

GÜNDEM 9.01.2015 11:44:00 0
3 milyon TL ek kaynak gelebilir

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI BAŞLAYACAK

TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin Edirne'de düzenlediği basın toplantısında, Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları bilgilendirme toplantılarının başlayacağını söyledi. 13 Mart 2015 tarihinde sona erecek olan Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları başvuru sürecindeki bilgilendirme toplantılarının 14-20 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacağını kaydeden Şahin, 2015 Yılı Mali Destek Programlarından olabildiğince geniş bir kitlenin eş zamanlı olarak aynı düzeyde bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne merkezleri ve tüm ilçe merkezlerinde toplantılar yapılacağını belirtti. 

10 MİLYON TL’YE EK KAYNAK GELEBİLİR

Toplam 10 milyon TL’lik bir kaynağın ayrıldığı kaydeden Şahin, "Trakya Kalkınma Ajansı, hazırlamış olduğu TR21 Trakya Bölge Planı önceliklerine göre oluşturduğu dördüncü mali destek programını ilan etti. İktisadi Kalkınma, Küçük Ölçekli Altyapı ve Sosyo-Ekonomik Kalkınma başlıkları altında duyurulan programlar aracılığıyla bölge paydaşlarına 10 milyon TL tutarında hibe desteği sağlanması planlanıyor. TRAKYAKA, İktisadi Kalkınma Üreterek Gelişen Trakya Mali Destek Programı kapsamında 4 milyon TL, Küçük Ölçekli Altyapı Yaşayan ve Yaşatan Trakya Mali Destek Programı kapsamında 4 milyon TL ve Sosyo-Ekonomik Kalkınma Önce İnsan Mali Destek Programı kapsamında 2 milyon TL destek sağlayacak" dedi.

Marmara Haber