Elektrik faturalarının ödemesiyle ilgili uyardı

TREPAŞ'tan yapılan açıklamada elektrik ödemelerinin resmi ödeme kanalları dışındaki yollarla yapılmaması istendi

GÜNDEM 9.01.2015 11:15:00 0
Elektrik faturalarının ödemesiyle ilgili uyardı

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), vatandaşları resmi ödeme kanalları dışında yer alan tahsilat noktalarından ödeme yapmamaları konusunda uyardı.

RESMİ KANALLARDAN FATURALARINIZI ÖDEYİN UYARISI

Resmi kurumlar dışında yapılan elektrik faturası ödemelerinin kurumun hesabına geçmediğini belirten TREPAŞ yetkilileri, bu nedenle çok sayıda abonenin elektriğinin kesildiğini ve mağdur edildiğini kaydetti.

TREPAŞ'tan yapılan açıklamada, firmanın sadece PTT şubeleri, banka şubeleri, internet bankacılığı, telefon bankacılığı, ATM ve yetkili TREPAŞ veznelerinden tahsilat kabul ettiği vurgulandı. Belirtilen kurumların dışındaki tahsilat noktalarından yapılan ödemelerde paraların firmanın hesabına geçmediği, bu yüzden çok sayıda abonenin elektriklerinin kesilerek mağdur edildiği ifade edildi.

Vatandaşları, PTT şubeleri, banka şubeleri, internet bankacılığı, telefon bankacılığı, ATM ve yetkili TREPAŞ veznelerinden ödeme yapması konusunda uyaran TREPAŞ yetkilileri, TREPAŞ'ın elektrik faturası tahsilat hizmeti için hiçbir komisyon veya ücret almadığını belirtti.

ÖDEMELER HESABIMIZA GEÇMEDİĞİ İÇİN ELEKTRİKLER KESİLMİŞTİR

Fatura konusunda gelen şikayetler üzerine TREPAŞ'tan yapılan açıklamada, "Son günlerde sıkça gelmekte olan fatura ödeme şikayetleri ile ilgili şirketimizce açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. Bazı abonelerimiz firmamızın resmi ödeme kanalları dışında yer alan fatura tahsilatı yapan tahsilat noktalarından ödeme yaptıkları halde, ödenen paralar hesabımıza geçmediği için elektrikleri kesilmiş ve mağdur edilmişlerdir. Firmamız sadece PTT şubeleri, banka şubeleri, internet bankacılığı, telefon bankacılığı, ATM ve yetkili TREPAŞ veznelerinden tahsilat kabul etmektedir. Bunların dışında yer alan ödeme noktalarından yapacağınız ödemelerle ilgili şirketimizin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Ayrıca, TREPAŞ elektrik faturası tahsilat hizmeti için hiçbir komisyon veya ücret almamaktadır. Herhangi bir ek ücret ödememek ve mağdur olmamak için lütfen sadece yetkili TREPAŞ Veznelerini kullanınız. Resmi TREPAŞ veznelerimizin adreslerine www.trepas.com.tr resmi web adresimizden ulaşabilirsiniz" denildi.

Marmara Haber