Çerkezköy'de BUZ PATENİ böyle yapılır!

Soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürürken, çocuklar kara kıştan kendilerine oyun çıkarmayı başardı. Çerkezköylü çocuklar donan su birikintisini üzerinde kayarak kışın keyfini Ã?

GÜNDEM 8.01.2015 12:52:00 0
Çerkezköy

Son üç gündür Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava yalnız çocukları memnun ediyor! Yayaların düşme, araç sürücülerinin ise kaza korkusu ile işe gidip geldiği soğuk havalar çocuklar için ise adeta eğlence fırsatı haline geldi.

SICAKLIKLAR EKSİ 10 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

Çerkezköy’de gece hava sıcaklığı sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü gözlemlenirken, gündüz ise hava sıcaklıkları sıfırın altında 8 dereceyi buldu. Soğuk hava ve fırtına nedeniyle vatandaşlar evden dışarı çıkmakta ya da işe gidip gelmekte bin bir güçlükle karşılaşırken, çocuklar için ise durum hiç de böyle olmadı.

GÖLET BUZ TUTTU

Şiddetli soğuklar gündelik hayatı olumsuz etkilerken, aşırı kar yağışları sonucu Çerkezköy’e bağlı Cumhuriyet Mahallesi Feyzullah Toprak Konutları mevkinde oluşan göletlerdeki sular buz tuttu. Maddi durumu kötü olduğu için aileleri ile birlikte buz pistine gidip kayma imkanına sahip olmayan Çerkezköylü çocuklar, göletin buz tutmasını fırsat bilip gönüllerince eğlendi. Aşırı soğuklar nedeniyle oluşan yapay buz pistinde gönüllerince eğlenen miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ