Ogan şoförlerin sorunlarını dinledi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan dün Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy'de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Akarsu Birli

GÜNDEM 7.01.2015 17:52:00 0
Ogan şoförlerin sorunlarını dinledi

SERVİSCİLER SIKINTILARINI SIRALADI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ilk ziyaretini Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptı. Emniyet Müdürü Ogan’ı Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu,Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Yıldız,Dursun Aksu  ile birlikte karşıladı. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri başta olmak üzere Gündoğdu, Aksu ve Yıldız servisçilerin sıkıntılarını sıraladı ve servisçiler olarak mağdur durumda olduklarını, sıkıntılarının bir an önce çözümlenmesini istediklerini dile getirdiler. Servisçiler, en çok dertli oldukları konun ise ‘Yol belgesi’ olduğunu dile getirirken bu konunun öncelikle bir çözüme kavuşması gerektiğini söylediler.

Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarının haklı oldukları konularda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, “Özellikle şunu samimiyetimle ifade etmek istiyorum.Biz servisçiler olarak ne zaman başımız sıkışsa yada bir derdimiz olduğunda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz  bizlere her zaman yardımcı oldu ve bizlere yol gösterdi.” dedi.

 

 

SIKINTILARINIZI BİLİYORUZ

 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Servisçilerin sıkıntılarını bildiğini belirterek, “Sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Ancak şu an sizin tüm sıkıntılarınızı çözümleyecek olan UKOME’dir. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte artık il içindeki tüm ulaşım hizmetlerinden Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu (UKOME) Daire Başkanlığı’nın yetkili. Dolayısıyla artık toplu taşıma UKOME kontrolünde ve yetkisinde bulunduğunda bundan böyle tüm sorunlarımızda UKOME tarafından çözümlenecek. Bizim kontrollerimizde istenilen belgeler bulunmuyorsa ceza kesmek zorundayız.”diye konuştu.

MAVİ MİNİBÜSLER DURAK İŞGALLERİNDEN YAKINDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ikinci ziyaretini Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine yaptı. Ogan’ı Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve şoförler karşıladı. Ziyarette Başkan Ali Öztürk, “Sizlerinde bildiği gibi hızla gelişerek büyüyen ve çok göç alan ilçemizde artık ana yolların her tarafının park haline gelmesi ve özelliklede şehir içindeki duraklarımızın önüne araçların park etmesi ya da satıcılar tarafından işgal edilmesi bizleri yolcu indirip bindirirken zor durumda bırakıyor. Bu konuda daha sıkı bir yaptırım yapmanız mümkün ise gereğini yapmanızı istiyoruz.”dedi.

YAKINDA SORUNLAR ÇÖZÜLÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Öztürk’ü dinleyen İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması dolayısıyla, devamlı artan nüfusuna parelel olarak her geçen günde trafikteki araç sayısı artıyor. Hal böyle olunca da ilçede park yeri olmaması nedeniyle cadde ve ara sokaklarda park sorunu yaşanıyor. Dolayısıyla da tabiî ki sizlerde zaman zaman sıkıntı çekiyorsunuz. Bu konuda bizler ilçedeki trafik akışının düzgün şekilde sağlamak için devamlı olarak çalışıyoruz. Ulaşım koordinasyonu artık Büyükşehir’e geçtiğinden yakında bu konu büyükşehir tarafından çözümlenir düşüncesindeyim.”ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN