Kamyoncular kömür ocaklarına güveniyor

Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Efe, kömür ocakları olduğu sürece kamyoncuların aç kalmayacağını söyledi.

GÜNDEM 7.01.2015 12:46:00 0
Kamyoncular kömür ocaklarına güveniyor

IŞIKLI KAVŞAK YAPILMASINI İSTEDİ

Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Efe ile Yönetim Kurulu üyeleri Selami Yıldırım, Rızanur Özcan, Sebahattin Bulut ve Yalçın Aydoğan yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dile getirdi. Duble yolun hizmete girmesinin ardından araç-giriş ve çıkışlarında zorluklar yaşadıklarını söyleyen Efe, "Taşıyıcılar Kooperatifi sahasında 127 üyemizin yanı sıra dışarından da giriş-çıkış yapan Kamyon ve TIR'lar mevcuttur. Trafik sirkülasyonunun Tekirdağ - Malkara - Keşan istikametinde daha yoğun olduğu düşünülürse Tekirdağ yönünden gelen araçların kooperatif sahasına girebilmesi için Malkara çıkışındaki Hayrabolu ayrım kavşağını kullanarak yaklaşık 2,5 kilometre daha fazla yol kat etmiş olduklarından ekonomiye maliyeti ağır olmaktadır. Maltaş sahamızdaki akaryakıt istasyonumuzun da dikkate alınmasıyla günde yaklaşık 250-300 aracın kooperatif alanına giriş-çıkışları söz konusu. Bu nedenle alt veya üst geçit ya da ışıklı kavşak yapılması büyük önem arz etmektedir." dedi.

Maltaş yönetim kurulu üyeleri, petrol fiyatlarındaki düşüşün sevindirici bir gelişme olmakla beraber, fiyatlardaki iniş ve çıkışların mağduriyete neden olduğunu belirtti. 

İha