Muhtar kendine muhtar seçecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nce 4 mahalleye bölünmesi yönünde karar alınan Karaağaç'ta 8 Mart 2015 tarihinde yapılacak muhtarlık seçimleri öncesi listeler askıya çıkartıldı

GÜNDEM 7.01.2015 12:41:00 0
Muhtar kendine muhtar seçecek

Kapaklı’da Ziraat Odası kurulabilmesi için 4 mahalleye bölünen Karaağaç’ta 8 Mart’ta yapılacak olan Mahalle Muhtarlıkları seçimleri öncesinde Seçmen Askı Listeleri, Karaağaç Mahallesi Muhtarlık Binası’nda askıya çıkarıldı. Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz de oy kullanarak kendi muhtarını seçecek.

KARAAĞAÇ 4 MAHALLEYE BÖLÜNDÜ

Muhtarlık Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaağaç Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz, “Öncelikle 8 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinin başta Karaağaç olmak üzere tüm Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ediyor, seçimlerde yarışacak olan aday arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. Herkesin bildiği gibi Kapaklı Ziraat Odası’nın kurulabilmesi için Kapaklı Belediye Meclisi tarafından Karaağaç Mahallesi’nin 4’e bölünmesine karar verildi. Bu kapsamda Karaağaç Mahallesi ile birlikte Kazım Karabekir Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi oluşturuldu.” dedi.

 

 

LİSTELER ASKIYA ÇIKARILDI

Kazım Karabekir Mahallesi’nde bin 177, Fatih Mahallesi’nde 2 bin 248 ve Mimar Sinan Mahallesi’nde de bin 478 seçmenin oy kullanacağına dikkat çeken Muhtar Cengiz, “Seçimler, yeni oluşturulan 3 yeni mahallemizde gerçekleştirilecek. Seçmen askı listeleri dün itibari ile muhtarlık binamızda askıya çıkarıldı. Seçmenlerin, muhtarlığımıza gelerek listelerde isimlerinin bulunup bulunmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Listede ismini bulamayan vatandaşlarımızın ise Kapaklı Nüfus Müdürlüğü’ne gidip adres beyanlarını yenilemeleri gerekiyor” diye konuştu.

MUHTAR DA OY KULLANACAK

Seçmen Askı Listelerinin 26 Ocak tarihine kadar asılı kalacağının altını çizen Muhtar Özgür Cengiz, “Bu tarihten konuyla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacak. Seçmen listesinde ismi olmayanlar oy kullanamayacak” dedi. Seçimlerde Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz de Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı için oy kullanacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ