Trakyalı gazeteciler kongre heyecanı yaşadı

Trakya Gazeteciler Derneği 11. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Orhan Doğan, Genel Başkanlığa getirildi.

GÜNDEM 6.01.2015 17:24:00 0
Trakyalı gazeteciler kongre heyecanı yaşadı

TEŞEKKÜR ETTİ

Yoklama ile başlayan toplantıda Divan Heyetine Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş getirilirken, katip üyeliklere de Metin Karakuş ile Hülya Karakuş getirildi. Atatürk ve basın şehitleri için saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşmasını yapan TGD Başkan Vekili Orhan Doğan, bundan önceki yönetimlerde derneğe emeği geçen herkese teşekkür ederek, meslektaşlarına daha iyi hizmet yapmanın kendileri için bir görev olduğunu söyledi. Doğan, "Derneğimizin bugüne kadar ayakta durması ve birçok girişimlerinde kati sonuçlar alınmasını sağlayan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Derneğimizin Kurucu Başkanı ve aynı zamanda uzun dönemler başkanı olan sevgili dostumuz kader birliği yaptığımız kardeşim patronum, genel başkanım Lütfü Karakaş’a sonsuz saygı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

İLK KEZ ADAY OLARAK SEÇİLDİ

İlk kez Başkanlığa aday olduğunu dile getiren Doğan, üyelerin desteğini beklediğini kaydetti. Tek liste ile gidilen seçimde TGD Genel Başkanlığına Orhan Doğan seçildi. 

İŞTE YÖNETİM

Derneğin Yönetim Kurulu üyesi Adnan Karakaya, Engin Özmen, Cengizhan Aktan, Bora Dandinoğlu, Metin Karakuş, Kadri Kılıç, Tamer Yavuz, Hülya Karakuş, Recep Dural, Gökhan Zobar olurken, Denetim Kurulu Başkanlığına Mutlu Akbaşak üyeliklere de Murat Top ve Salih Baran getirildi. Onur Kurulu Başkanlığına Hüsnü Saçkesen üyeliklere de Emre Sedef, Mehmet Yirun, Şaban Kardeş, Erdal Özcan, Balotaj Kurulu Başkalığına Seyide Esen, üyeliklere de Harun Aker, Yavuz Göktaş, Cemile Liman, Hasan Boyacıoğlu getirildi. Orhan Doğan, Adnan Karakaya, İsmail Pirinçi, Şaban Kardeş, Federasyon Delegesi seçildi. 

Marmara Haber