Albayrak beş çayını sevdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz katıldığı kadınların kendi aralarında yaptığı ev toplantılarına bir kez daha katıldı.

GÜNDEM 6.01.2015 17:03:00 0
Albayrak beş çayını sevdi!

Sık sık ‘İnsan Odaklı Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde çalışmalarını yürüttüğünü vurgulayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sosyal ortamlardan geri durmuyor. Geçtiğimiz kadınların kendi aralarında düzenlediği ve Başkan Albayrak’ı da davet ettiği ev toplantısına katılan Albayrak, bir kez daha gelen daveti geri çevirmedi.

KADINLARIN EV TOPLANTISINA DAVET EDİLDİ

Yoğun çalışma temposuyla dikkat çeken Albayrak, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. 7'den 70'e toplumun her kesimi ile iyi ilişkiler içerisinde olmaya dikkat eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kadınların davetini kırmayarak onlarla bir araya geldi. Kadınlarla sohbet edip Tekirdağ için yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Kadir Albayrak, "Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar bizim başımızın tacı.”dedi.

KADINLARA MİSAFİR OLDU

Kadın elinin değdiği işlerin başarılı olmamasının mümkün olmadığını söyleyen Başkan Albayrak, “Ben de bugün hanımlarımızın nazik davetini kıramadım ve onlara kısa süreliğine de olsa misafir oldum. Bizden istek ve beklentilerini dinledim. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplumun her kesimine yönelik olduğu gibi kadınlarımız için de önemli çalışmalarımız olacak. Hanımlarımıza nazik davetleri ve içten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Bu arada davetlerine icabet eden ve kendilerini dinleyen Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden kadınlar, ziyaret sırasında isteklerini de iletme fırsatı buldu.

Marmara Haber