Namık Kemal kitap festivali başladı

Namık Kemal Kitap Festivali başladı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da festivali katıldı. Tekira Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen Namık Kemal Kitap Festi

GÜNDEM 4.01.2015 18:11:00 0
Namık Kemal kitap festivali başladı

Tekirdağlı Yazar Tayfun Şahin Kültür Sanat Evi tarafından başlatılan "Trakya Kitap Okuyor Projesi" kapsamında organize edilen 'Namık Kemal Kitap Festivali' Tekira AVM'de başladı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımı ile açılışı yapılan Namık Kemal Festivali'nde birbirinden ünlü 20 yazar Tekirdağ'a gelecek.  

Açılış'ta konuşan Başkan Albayrak, Tayfun Şahin'in önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "Tayfun kardeşimin organize ettiği bu anlamlı festivale katılmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bugün ilki gerçekleştirilen bu festival için buradan bir müjde vermek istiyorum. Bundan sonra tüm ilçelerimizde de Namık Kemal Kitap Festivali'ni Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya ise “Bu yıl ilki düzenlenen Namık Kemal Kitap Festivali İlimize hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ve Vali Yerlikaya kitap festivalinde yer alan kitapları uzun uzun inceledi ve kitaplarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Namık Kemal Kitap Festivali'nde Başkan Albayrak'a Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak da  eşlik etti. Festival 02-11 Ocak tarihleri arasında Tekira AVM'de açık olacak.

Marmara Haber