Kafkaslar kahvaltıda buluştu

Tekirdağ Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneğin'den 2014'e elveda 2015'e Merhaba kahvaltısı

GÜNDEM 4.01.2015 17:27:00 0
Kafkaslar kahvaltıda buluştu

Merkezi Çerkezköy’de bulunan Tekirdağ Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği dün Dernek Lokali’nde ‘2014 yılına elveda 2015 yılına merhaba kahvaltısı’ düzenledi. 10.30-12.00 saatleri arası gerçekleşen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Enver Bayram da katıldı. Dernek Başkanı Mahmut Göçmez kahvaltıya gelen dernek üyelerini ve davetlileri kapıda karşıladı.

DERNEK ÜYELERİ KAHVALTIYA İLGİ GÖSTERDİ

Tekirdağ Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı Mahmut Göçmez, derneğin kayıtlı 120 üyesinin bulunduğunu ve kahvaltıya mazereti nedeniyle birkaç üyenin dışında tüm üyelerin katılım gösterdiklerini belirtti.Başkan Göçmez, “Bu gün birlikteliğimizin nedeni 2014’e elveda 2015’e merhaba ve aynı zamanda birlik ve beraberlik ve dayanışma kahvaltısıdır. Kahvaltıya katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu gün sizlere dernek yönetimi olarak yaptığımız bir yıllık çalışmaları anlatacağız.İleriki günlerde daha geniş katılımlı toplatılar yapmayı planlıyoruz.”dedi.

FAHRİ ÜYELERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Mahmut Göçmez, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu gün bizlerle birlikte olan,bizim kültürümüzü benimseyip derneğimize fahri üye olanlara da katılımları için teşekkür ediyoruz. Derneğimiz 2005’te kurulduğundan bu güne kadar başkanlık yapmış yönetimlerinde bulunmuş arkadaşlarımıza ve büyüklerimize de derneğin iyi yerlere getirilmesi için sarf ettikleri gayretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu günkü bulunduğumuz dernek binasını bizlere tahsis ettiği için önceki Belediye Başkanımız Ali Ertem’e de teşekkür ediyoruz.”

Haber/Seyit SÜREN