Başkan kendi elleriyle kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 'Kandil simidi' dağıtımı Mevlid Kandili öncesi de devam etti. Başkan Vahap Akay kendi elleriyle vatandaşlara ikramda bulunduğu program kapsamında

GÜNDEM 2.01.2015 17:15:00 0
Başkan kendi elleriyle kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi Mevlit Kandili nedeniyle kandil simidi dağıttı. Kandil simitleri, belediye meydanında, mahallelerde ve camilerde dağıtıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katıldığı programda belediye personeli cami önlerinde, mahallelerde ve belediye meydanında vatandaşlara kandil simidi dağıtırken, vatandaşlarda bu yılda kandil simidini unutmayan Belediye Başkanı Akay’a teşekkür etti.

HEM SİMİT DAĞITTI HEM KANDİL KUTLADI

Mevlit Kandili’nin bütün İslam alemi ve insanlığın huzuruna vesile olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, katıldığı program sonrası “Allah, sağlıkla, mutlulukla, afiyetle, başarılarla, memleketimizin birlik beraberliği içerisinde, nice Mevlit kandilleri yaşamayı nasip etsin. Bu mübarek gece birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı özel ve anlamlı günlerdir. Bu vesile ile bir kez daha halkımızın mübarek Mevlid Kandili’ni kutlar, bütün insanlığa rahmet, huzur, barış, sevgi, şefkat, merhamet, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.

Gökhan TEKER