Büyükşehir özel sektör gibi çalışacak

Belediye çalışanları ile bir araya gelerek yeni yılı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Özel sektör gibi çalışan büyükşehir olmalıyız."dedi.

GÜNDEM 2.01.2015 16:29:00 0
Büyükşehir özel sektör gibi çalışacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, personelinin yeni yılını kutladı.

ARTIK BİZ BİR AİLE OLDUK

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, yeni yılı kutladı. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına hitap eden Başkan Albayrak, “Artık biz bir aile olduk. Yarından itibaren yeni bir yıla başlıyoruz. Yeni bir başlangıçtır yeni yıl. Büyükşehir kadrosu bir düşünmeyecek 11 düşünecek. Şimdi sizden bir hayal kurmanızı istiyorum. Altyapısından pırıl pırıl yollarına, trafik sorunu çözümlenmiş, temiz denizi ile mavi bayrak almış bir Tekirdağ hayalini kurun. Ve göreceksiniz ki 2018’i 2019’a bağlayan gece kurduğunuz hayallerin gerçekleştiğini göreceksiniz. Bu sözü sizlere güvenerek veriyorum.”diye konuştu.

ÖZEL SEKTÖR GİBİ ÇALIŞAN BÜYÜKŞEHİR OLMALIYIZ

Konuşmasında personeline çeşitli tavsiyelerde de bulunan Albayrak şunları kaydetti: “Her gün bir gün önceden daha çok çalışın. Özel sektör gibi çalışan bir büyükşehir olmalıyız. Ve en önemlisi vatandaş her zaman haklıdır. Çünkü vatandaş olmazsa biz de olmayız. Biz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Her zaman vatandaşlarımıza güler yüzlü olun. Kurumumuzun itibarı benim şahsi itibarımdan önemlidir. Çalıştığınız kurumun itibarını her zaman koruyun. Her platformda her zaman kendi ismimi kullanmıyorum, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ismini kullanıyorum.”

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Konuşmasının sonunda personelin yeni yılını kutlayan Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi henüz taze bir filiz. Dal vermeye yaprak çıkarmaya başladı. Her geçen büyüyeceğiz. Vatandaşımız bizde hizmet bekliyor. Tekirdağ her geçen büyüyor, nüfusu artıyor. Ama Tekirdağ ile beraber biz de büyüyeceğiz.

2015’in ailenizle mutluluk, sağlık ve güzelliklerle geçmesini dileyerek yeni yılınızı kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun kazanan Tekirdağ olsun.”

Daha sonra Başkan Albayrak tüm daire başkanları ile birlikte çalışanlarla tek tek tokalaşarak 2015’i kutladı.

Marmara Haber