Otobüs seferleri gecikmeli yapılabildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkezköy Otobüs Terminali'nde otobüs serferleri 2,5 saat varan sürelerle aksadı. Yolcu girişi kapısı önünde kar ve su birikintilerinin oluşması yılbaşı tati

GÜNDEM 1.01.2015 17:05:00 0
Otobüs seferleri gecikmeli yapılabildi

SEFERLER AKSADI

Hafta sonu tatili ile birlikte toplam 5 günlük yılbaşı tatili vatandaşları otobüs terminaline akın ettirdi. Çerkezköy Otobüs Terminali’de 5 günlük tatili değerlendirmek isteyenlerle dolup taştı.  Büyük bir yoğunluğun yaşandığı otogarda kötü hava koşulları nedeniyle otobüs seferlerinin de aksaması yolculara ve firma yetkililerini zor durumda bıraktı.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla İstanbul, Çorlu, Saray ve Vize istikametine giden yolcu otobüsleri 2.5 saat tehirli olarak otogardan hareket etti. Yolcular uzun süre otobüslerin içerisinde ya da terminaldeki firma yazıhanelerinde bekledi. Terminal çalışanları ve firma görevlileri bekleyen yolculara sıcak çay ve kahve ikramında bulundu. Otobüs firmalarının yetkilileri ve yazıhane görevlilerinin yolculara ilgi ve yardımda bulunması soğuk hava nedeniyle beklemek zorunda kalan yolcuların sıkıntısını bir nebzede olsa hafifletti.

Haber Seyit  SÜREN