TESKİ 20 Milyon TL'lik altyapı protokolünü imzaladı

TESKİ 2015 yılında yapacağı altyapı yatırımları için 20 Milyon 473 Bin TL'lik çalışma protokolünü imzaladı. İhaleleri kazanan firmalarla gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan BÃ?

GÜNDEM 31.12.2014 13:40:00 0
TESKİ 20 Milyon TL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde 2015 yılı ile birlikte altyapı hamlesi başlatıyor.

2015’TE ALTYAPI HAMLESİ

TESKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda; il genelinde atık su, yağmur suyu kanalı ve içme suyu hatları temizlik, bakım ve onarımı için ihaleyi kazanan firmalar ile protokoller imzalandı. İmza töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 Ocak 2015 tarihi ile birlikte çalışmaların başlayacağını belirterek, “TESKİ olarak 2015 yılı ile birlikte il genelinde altyapı hamlesi başlatıyoruz. Bugün imzaladığımız protokoller ile 20 Milyon 473 Bin TL’lik bir yatırımı halkımızın hizmetine sunacağız. Tekirdağ’ın her mahallesine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kervanını götüreceğiz demiştik. 2015 yılı ile birlikte tüm ilçelerimizi kapsayacak bir altyapı hamlesi ile hizmet yağmuru başlayacak. Çalışmalar tamamlandığında Tekirdağ’da altyapı sorunu kalmayacak. Bugün imzaladığımız protokollerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”açıklamasını yaptı.

ÇALIŞMALAR 3 BÖLGE HALİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

2015 yılında TESKİ tarafından gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları 3 bölge halinde gerçekleştirilecek. Bu bölgeler şöyle: Doğu Bölgesi (Çerkezköy, Saray ve Kapaklı İlçeleri), Orta Bölgesi (Çorlu, Ergene, Muratlı ve Marmara Ereğlisi İlçeleri) ve Batı Bölgesi (Süleymanpaşa, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy İlçeleri).

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, TESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri ve Firma Yetkililerinin katılımı protokol imza töreni gerçekleştirildi.