Baysan gençlerle kahvaltı yaptı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile önceki gün kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Çorlu Belediyesi Seminer ve Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen to

GÜNDEM 31.12.2014 11:42:00 0
Baysan gençlerle kahvaltı yaptı

 KENT KONSEYİMİZİN FAALİYETLERİNDEN MEMNUNUM

Kasım ayı  içerisinde seçilerek göreve gelen gençlik meclisi üyelerini tebrik eden Başkan Baysan,“Avrupa’da yıllar önce kurulan ve günümüzde görevini işlevsel olarak sürdüren kent konseyleri, ülkemizde vatandaşların ve toplumun yaşadığı bölgede yönetime katılması ve söz sahibi olması adına oluşturulan kent konseyleri ve bünyesindeki meclisler yerel yönetimler için çok önemlidir. 51 ilden büyük bir yerleşime sahip Çorlu’muzda faaliyet gösteren kent konseyi ve organları da çok önemli bir vazife üstlendiler. Geçtiğimiz dönemde başarılı ortak çalışmalar yaptığımız Çorlu Kent Konseyi’nden bu dönem de son derece umutluyum.”dedi. Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisleri’nin bir hizmet yarışı içerisinde olacağına inandığını söyleyen Baysan, “Gönüllü olarak katılım gösterdiğiniz Gençlik Meclisi’nde çalışmalarda ritim artıracağınıza, Çorlu’ya katkı sunacak faaliyetlerde bulunacağınıza inancım tamdır. Biz de geçmiş dönemlerde olduğu gibi Çorlu Belediyesi olarak gençliğe ve gençlere her konuda destek vermeye devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

HALKLA BELEDİYE ARSINDA KÖPRÜYÜZ

 Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın ardından söz alan Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Güney Haris Şahin, “Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak halkla belediye arasındaki köprünün bir ayağı olacağız. Seçimle göreve geldik, çok kısa bir süre içerisinde geçtiğimiz yıllarda çıkarılan bir yasa ile kuruldu. Çorlu için gerçekleştireceğimiz bir çok projemiz var.Çalışkan ekibimizle ile Çorlu adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.”  diye konuştu.

Marmara Haber