Ergeneliler yeni yılı erken kutladı

Ergenelileri yeni yıla yeni umutlarla girmeleri için ilçenin caddelerini ışıklandıran Ergene Belediyesi, yılbaşı öncesi Ergene Kent Konseyi'yle birlikte önceki akşam düzenlediği mini konserle yeni yı

GÜNDEM 30.12.2014 14:28:00 0
Ergeneliler yeni yılı erken kutladı

Ulaş Hizmet Binası Düğün Salonu’ndaki yeni yıl kutlamasına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ERGENELİLER GECEDE DOYASIYA EĞLENDİ

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği gece de açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin,  “2014 yılının bitimine sayılı günler kala Ergeneli vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Konser olarak ilk etkinliğimiz, etkinlik kapsamında bize desteklerini esirgemeyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerimi sunuyorum ve gelecek yıllarda daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”dedi.

Gece de sahne alan sanatçı Emine Özata performansıyla dikkat çekerken, Ergeneliler gönüllerince eğlenerek keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Vatandaşlar konser nedeniyle Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Kent Konseyine teşekkür etti.

Haber Merkezi