18 yaşında intihar etmek istedi

Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Güven Ö. bir inşaatın altıncı katına çıkarak intihar etmek istedi. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından

GÜNDEM 27.12.2014 17:29:00 0
18 yaşında intihar etmek istedi

İNŞAATTA İNTİHAR EYLEMİ

Cumartesi günü öğleden sonra 14.00 sıralarında ailevi sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, İstasyon Mahallesi Görkem Sokak’ta bulunan altı katlı inşaatın çatı katına çıktı. Çevredeki vatandaşların şahsı görmesiyle durum polis ekiplerine bildirildi. Polis inşaatın çevresinde güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de şahsın bulunduğu yerin altına branda açtı. Polis ekipleri intihar etmek isteyen şahısla uzun süre konuştu ancak sonuç alamadı. Şahsın, zaman zaman kendisini  altıncı kattan aşağı sarkıtmasıyla çevredekiler panik yaşadı.

AİLESİ İKNA ETTİ

Bir süre sigara içen 18 yaşındaki Güven Ö. olay yerine aile bireylerinin gelmesi ile bulunduğu inşaatın çatısından inmeye razı oldu. Güven Ö.’nün aile bireylerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi. Güven Ö. olay yerinde bekletilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Marmara Haber