Süleymanpaşa çalışanlarına iş güvenliği ve hijyen eğitimi verdi

Süleymanpaşa Belediyesi İş Güvenliği Uzmanları Doktor Gökhan Gözde ve Çevre Mühendisi Bahar Çorbacıoğlu tarafından Belediye personeline yönelik iş güvenliği ve hijyen eğitimi verildi.

GÜNDEM 27.12.2014 12:55:00 0
Süleymanpaşa çalışanlarına iş güvenliği ve hijyen eğitimi verdi

BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İş güvenliği eğitimleri, Süleymanpaşa Belediyesi İş yeri hekimi Gökhan Gözde ve Ruhsat İşleri Müdürlüğünde çalışan Çevre Mühendisi Bahar Çorbacıoğlu tarafından devam ediyor.

Uzman Bahar Çorbacıoğlu tarafından verilen eğitimde, iş kazaları, iş sağlığı ve güvenliği, kazalara karşı alınacak önlemler, İş güvenliği hakkında görev ve sorumluluklar konuları hakkında, İş yeri hekimi Gökhan Gözde de, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgiler verdiler.

BU EĞİTİMLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında görevlerinin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışlara sahip olmalarını sağlamak amacı personele ile verilen eğitim hakkında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz. Personelimiz bizim için çok değerli, Yönetim olarak bu konuda oldukça hassasız. Çalışanlarımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz” diye ekledi.

Marmara Haber