Başkan Albayrak, birimleri dinlemeye devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi'nden brifing aldı

GÜNDEM 26.12.2014 15:33:00 0
Başkan Albayrak, birimleri dinlemeye devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

 2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı ile Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi.

DEPREM RİSK YÖNETİMİ VE KENTSEL İYİLEŞTİRME DAİRESİ’NDEN BRİFİNG ALDI

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener’den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “2014 yılı içerisinde başarılı ve sağlam temeller üzerine bir Büyükşehir yapısını oluşturmak için çaba sarf ettik. Artık 2015 yılı ile birlikte hizmetler başlıyor. Büyükşehirin tüm daire başkanlıklarından kendi hizmet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar konusunda brifing alıyorum. Bugün Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Tabii deprem konusu çok önemli. İlimiz deprem bölgesinde olan bir kent. Bu anlamda Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı’nın yapacağı çalışmalar ilimiz için büyük önem arz ediyor. Bugün yapılan sunumda gördüm ki kısa sürede önemli yol alınmış. Özellikle kentsel dönüşüm master planının hazırlanması konusunda 2015 yılı ile birlikte çalışmalara başlayacağız.”diye konuştu.

2015 HİZMET YAĞMURUNUN BAŞLADIĞI YIL OLACAK  

Daire başkanlıklarının tüm çalışanları ile bir araya gelerek hem bir durum değerlendirmesi yaptıklarını hem de 2015 yılından itibaren yapılacak çalışmaları masaya yatırdıklarını söyleyen Başkan Albayrak, “Yıl sonuna kadar tüm daire başkanlarımla bir araya geleceğim. Artık durmak yok! 2015 yılı hizmet ve yatırımlarda atılım yılı olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birlikte hazırız. Tekirdağ’ı hak ettiği yere getirmek için, insanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. 2015 hizmet yağmurunun başladığı yıl olacak” dedi.

Toplantıda ayrıca, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Deprem ve Zemin İnceleme Şube Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürlüğü de kendi görev alanları ile ilgili Başkan Albayrak’a bir sunum yaparak çalışmalar konusunda bilgi verdiler. 

MARMARA HABER