Kapaklı Halk Eğitimi yeni kurslar açtı

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, 5 yeni kurs açıtklarını belirtirken, 'Okuma-Yazma' kursuna katılan 10 kursiyerin de kursu başarıyla tamamladığını, sertifikaların 29 Aral?

GÜNDEM 24.12.2014 17:06:00 0
Kapaklı Halk Eğitimi yeni kurslar açtı

100’DEN FAZLA KURSİYER SERTİFİKA ALDI

Bu yıl içerisinde kurulan Kapaklı Halk Eğitimi Müdürlüğü özellikle okuma-yazma kursları başta olmak üzere kurs açma çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ağustos ayından bu yana birçok kurs açtıklarını hatırlatan Halk Eğitimi Müdürü Osman Günel, “Başta Okuma-Yazma, İş Güvenliği Eğitimi ve Hijyen Eğitimi olmak üzere çok sayıda kurs düzenledik. Bu kurslarımıza 100’den fazla kursiyerimiz katıldı. Kurslarımızı başarı ile tamamlayanlar sertifikalarını aldı.”diye konuştu.

YENİ KURSLAR AÇILIYOR

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, son günlerde kurs taleplerinin de arttığını belirterek, en son Gitar, Arapça, Bilgisayar Kullanımı, Ahşap Boyama ve İngilizce olmak üzere 5 ayrı kurs daha açtıklarını kaydetti. Günel, “Bu 5 kursumuz önceki gün itibari ile başladı. Fakat kayıtlarımız devam ediyor. Yakın bir zamanda da yeterli sayıda talep olması halinde Emlakçılık ve Portif Ehliyeti kurslarını da açacağız.” hatırlatması bulundu.

PAZARTESİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILACAK

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde son açılan ‘Okuma-Yazma kursu’na toplam 10 kişinin katıldığını hatırlatan Günel, “10 kursiyerimiz de 120 saatlik eğitim sonunda Okuma-Yazma kursunu başarıyla tamamladılar ve okuma yazmayı öğrendiler. 29 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek törenle sertifikalarını da teslim edeceğiz.” dedi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ