Zabıta belediyenin yüzüdür

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Başkan Albayrak, zabıta biriminin belediye için öneminin büyü

GÜNDEM 23.12.2014 10:40:00 0
Zabıta belediyenin yüzüdür

ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TOPLANTI YAPTI

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Zabıta Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ZABITA DAİRE BAŞKANI BİRİFİNG VERDİ

Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Tamer Dodurka,  Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal, Neşet Erdoğan ve Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı’nın hazır bulunduğu toplantıda Zabıta Daire Başkanı Murat İşözen’den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, daha sonra açıklamalarda bulundu.

ZABITA KURUMUN DIŞARDAKİ YÜZÜDÜR

Albayrak, “ Zabıta Daire Başkanlığı bizim için önem arzeden  kurumun dışardaki yüzüdür. Zabıta da çalışan arkadaşlarım vatandaşa her zaman iyi ve güleryüzlü davranmalıdır.” dedi.

2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geldiğini belirten Albayrak  2014 Yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedeflerini konuştuklarını söyledi.

Marmara Haber