Yol belgesinde son tarih 26 Aralık

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Cemal Bozkuş, yol belgesi almak için son müracaat tarihinin 26 Aralık 2015 olduğunu belirterek, şoför esnafından bir an önce yol belgelerini almaları

GÜNDEM 22.12.2014 15:00:00 0
Yol belgesinde son tarih 26 Aralık

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Cemal Bozkuş, oda binasında düzenlediği basın toplantısında şoför esnafına yol belgeleri almaları için uyarılarda bulunarak, son başvuru tarihinin 26 Aralık 2015 olduğunu hatırlattı.

KUŞ YILLIK İZNE AYRILDI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş’un izne ayrılmasından sonra yerine vekalet eden Cemal Buzkuş, “Oda Başkanımız Yaşar Kuş 22 Aralık 2014 ve 15 Ocak 2015 tarihleri arasında yıllık izine ayrılmıştır. Başkanımızın izni süresince Oda Başkanlığı’na ben vekalet etmekteyim. Bu gün itibariyle görevime başladım. 15 Ocak 2015 tarihine kadar Oda başkanlığına vekalet edeceğim.”açıklamasını yaptı.

YOL BELGELERİNDE SON MÜRACAT TARİHİ 26 ARALIK

Başkan Yaşar Kuş’un yokluğunda S,M ve T plakalarla ilgili yol belgesi sürelerinin başvuru tarihleri dolduğunu hatırlatan Cemal Bozkuş, “Görevim süresince esnafımız için ne yapılabilirse gayret göstereceğim. Özellikle bu süre içerisinde S,M ve T plakalarının yol belgesi çalışmaları başladı. Bu belgelerin alınması için müracaatların 26 Aralık tarihi son olduğundan bu tarihe kadar şoför esnafımızın müracaatta bulunmalıdır. Yol belgesi için istenilen evrakları üyelerimiz odamızdan evrakları temin edebilir .”diye konuştu.

Başkan Vekili Cemal Buzkuş, konuşmasının sonunda da 2015 yılının ülkemize tüm şoför esnafına ve basına hayırlı bir yıl olması temennisinde bulundu. Cemal Buzkuş’un açıklamasında Oda Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadak’ta hazır bulundu. Haber/Seyit SÜREN